Valikko Sulje

Pematic Oy, yritysesittely

Keski-Suomen ytimessä, Muuramessa sijaitseva Pematic Oy on Suomen suurimpia hydraulisylinterivalmistajia. Juuremme juontavat vuoteen 1967, jolloin Jorma Nokkala perusti maatilalleen Viitasaarelle metalliverstaan. Ensimmäinen tuote oli Lantarenki-lannanlevitin, johon uppomäntäsylinteri tarvittiin ja sylinteri valmistettiin navettapajassa tietysti itse.

Vuonna 1970 toiminta siirrettiin Viitasaarelta nykyiselle pääpaikalleen Muuramen teollisuuskylään, jossa toimitiloja on laajennettu jo yli kymmenen kertaa. Tänä päivänä olemme lähes 100 henkilöä työllistävä sylinterivalmistaja ja tuotantokapasiteettimme mahdollistaa yli 100 000 sylinterin vuosivolyymin. Valmistamme vuosittain lähes 2000 erilaista sylinterimallia ja valikoimastamme löytyy muutama tuhat versiota lisää. Mallivalikoimaamme mahtuu pieniä, peukalon kokoisia yksitoimisia sylintereitä ja isoja, yli 10 metrisiä kaksitoimisia teleskooppeja, sekä haponkestäviä ja anturisylintereitä.

Suunnittelijoidemme räätälöimiä tuotteita toimitamme yli sadalle asiakkaallemme, useaan eri maanosaan. Tuotteitamme on käytössä pelloilla, metsissä, merillä ja tuotantoprosesseissa, joten osaamisemme ja tietomme vaatimuksista eri olosuhteissa on laaja. Olemme pitkän kokemuksemme kautta oppineet tarjoamaan tarkoituksenmukaista laatua, jolloin kustannuskyvykkyys asiakkaillamme säilyy hyvänä.

Yhtiössämme arvostetaan tuloksellisuutta, luotettavuutta ja avoimuutta, niin omassa toiminnassa kuin suhteessa asiakkaisiin ja muihin sidosryhmiin. Olemme usein mukana jo suunnitteluvaiheessa ja annamme mielellämme osaamisemme asiakkaamme käyttöön.