Esittely

Ottakaa meihin yhteyttä jo suunnitteluvaiheessa. Kertokaa käyttökohde, lähettäkää malli, piirustukset tai kertokaa päämitat, näin varmistamme, että sylinteri on juuri haluamanne kaltainen ja tarkoituksenmukaisella laadulla valmistettu. Suunnittelupalvelumme suunnittelee, piirtää ja hyväksyttää kuvat ennen valmistusta. Halutessanne teillä on mahdollisuus lunastaa 3D-mallit, dxf-kuvat, varaosaluettelot ja jopa osakuvat haltuunne.

Tilauksenne saatuamme vahvistamme sen 24 tunnin kuluessa, valmistamme sovittuna aikana, maalaamme haluamallanne sävyllä  ja toimitamme sylinterit teille sopimuksen mukaisesti.

Tarjoamme teille luotettavan toimijan yhteistyökumppanuuden. Pyytäkää tarjous ja varmistakaa kilpailukykynne!

 

Jos koneellasi ei vielä ole ohjelmaa, jolla saisit auki tämän PDF -tiedoston, voit ladata ohjelman ilmaiseksi Internetistä osoitteesta:
www.adobe.fi/products/acrobat/readstep.html

Sivuilta löytyvät helpot, suomenkieliset ohjeet ohjelman lataamiseen. Adobe® Acrobat® Reader® on ilmainen ohjelma, jonka avulla voit tarkastella ja tulostaa Adoben PDF (Portable Document Format)-tiedostoja. Acrobat Reader-ohjelman avulla voit myös täyttää ja lähettää Adobe PDF-online-lomakkeita.